Man mærker, at vi har mange pindsvin i haven i år. De færdes på græsplænen, og ligger og soler i bedet. Ja! Og nu har jeg fundet ud af, at de borer snuden ned i græsplænen, og ta´r gåsebille-larverne! Jeg tror, at de også skal have æren for, at vi næsten ingen dræber-snegle ser i haven, i år.

Pindsvinene længe leve!

 

 

Tegninger udføres til timeløns pris

Enhver tegning includerer min. to hjemmebesøg, for at sikre at tegningen stemmer overens med virkelighedens mål, eksempelvis placering af store træer, og for at sikre den fulde tilfredshed med resultatet.

 

Måske mangler du et forslag til terrassens udformning og materialer, eller en hel ny plan til din have. Det kan også være en gammel have der skal lidt fornyelse ind i, eller hele gården med læbælter, gårdsplads og den nye terrasse omme i haven.

 

Vi tegner også til erhverv, så hvis firmaets "ansigt" ud af til trænger til fornyelse og forfriskning, er vi firmaet man kontakter. Vi udfører også almindelige vedligholdelsesopgaver.

Forbered jer på utraditionelle forslag!

 

Såfremt man bestiller os til at føre tegningen ud i livet, gør vi opmærksom på at tegningen af den grund ikke er vederlagsfri.

 

Kontakt: FUGLSØHAVE . Kærvej 51 . Onsild . 9500 Hobro . Tel. 98 54 42 80 . mob. 20 22 69 22 . e-mail: info@fuglsoehave.dk